Natalia Berindean

an-poza-Nati

Natalia Berindean este licenţiată a Facultăţii de drept din cadrul Univeristătii Babeş Bolyai Cluj, promoţia 2001. Este avocat consultant şi pledant şi activează în Baroul Cluj din 2005.

Are peste 15 ani de experienţă în domeniul dreptului comercial şi societar, acordă consultanţă juridică, asistă sau reprezintă clienţii în diverse litigii în faţa instanţelor judecătoreşti.

A fost fascinată de mică de tot ceea ce presupune profesia de avocat şi se consideră norocoasă să poată afirma că face ceea ce-i place cu adevărat.

S-a specializat pe consultanţa comercială şi tot ceea ce presupune activitatea curentă a unei societăti, de la investitii si contractele în care este implicată, la relaţia cu angajaţii, cu autoritătile, si nu în ultimul rând cu clientii şi furnizorii – atât din România cât şi din străinătate.

Este pasionată de implicaţiile juridice ale biletelor la ordin si filelor CEC, de garantiile ce se oferă prin intermediul acestor instrumente de plată şi mai ales de executarea silită şi contestarea lor.

Având în vedere dezoltarea din ultimii ani a pieţei pe domeniile IT şi outsourcing, asigură în prezent  consultanță în tot ceea ce presupune relaţiile clientilor cu partenerii lor, cu angajaţii dar şi cu autorităţile române.

Din 2013 activează şi ca mediator autorizat, fiind convinsă că este şi în interesul clientului să găsească o cale amiabilă de a rezolva diferende aparent ireconciliabile, într-un timp scurt şi cu costuri reduse, relaţiile umane fiind un câştig pentru oricine.

Din anul 2011 este membră a Asociaţiei Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj, alături de care se implică în cât mai multe proiecte în comunitatea din care fac parte. Susţine educaţia, tinerii antreprenori şi performanţa.

Vorbeşte fluent limba engleză.

Contact

contact

B-dul 21 Decembrie 1989
Nr. 129, Sc. 3, Ap. 53
400604 Cluj-Napoca
România

Tel +40 737 847527
Fax +40 378 106190