Mădălina Dascăl

an-psoza-Mada

Mădălina Dascăl este absolventă a Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Drept comunitar, promoţia 2009.

Este unul dintre avocații fondatori ai societății, fiind avocat consultant şi pledant cu specializare în drept comercial încă din 2010.

S-a specializat pe consultanță juridică în materie comercială, în procedurile de recuperări de debite și procedura insolvenței, precum și negocierea și încheierea de contracte de orice fel, protejând și urmărind interesele clienților în toate domeniile în care aceștia sunt implicați.

Asistă cu succes clienți de renume, asigurând consultanță și reprezentare în tot ceea ce înseamnă segmentul de business, folosindu-și creativitatea și cunoștințele pentru a promova cu succes interesele clienților.

De asemenea, oferă consultanţă şi reprezentare în materia dreptului muncii, unde reprezintă și asistă atât clienți care au calitatea de angajator dar și persoane care au calitatea de angajați, asigurându-se întotdeauna de respectarea drepturilor cuvenite.

În materia dreptului familiei asistă clienții în tot ceea ce presupune litigii de dreptul familiei, precum divorțuri și partaje, exercitarea autorității tutelare, obținerea ordinelor de protecție.

Vorbește fluent limba engleză, franceză și spaniolă.

Contact

contact

B-dul 21 Decembrie 1989
Nr. 129, Sc. 3, Ap. 53
400604 Cluj-Napoca
România

Tel +40 737 847527
Fax +40 378 106190